Over ons

Sinax, de nieuwe standaard in maatwerkhorren.

Sinax Europe is leverancier en producent van hoogwaardige insectenwering en levert aan een compleet dealernetwerk.

Door te luisteren naar de markt en onze dealers streven wij ernaar producten te leveren die naadloos aansluiten op de nieuwe behoeftes in de markt waarom gevraagd wordt.

Een voorbeeld van oplossingsgericht luisteren naar een behoefte is bijvoorbeeld de plisséhordeur compleet in een kader die eenvoudig met 4 schroeven wordt vastgezet. Dus geen gedoe met hoeklijnen, tape of andere montagesets en dus extra kosten. Nee gewoon een supersterke 28mm plisséhordeur in een enkele of dubbele uitvoering met zwart gaas tegen een zeer aantrekkelijke prijs die in 5 minuten in elkaar te zetten en te monteren is.

Ander voorbeeld zijn de 17mm plissésystemen in een vast kader (17mm) of de inzethor met 17mm plissé van slechts 26 of 50mm diep met een flens van slechts 1 mm waardoor de hor in vrijwel ieder draai-kiep raam te monteren is. Deze inzethorren met plissé hebben een schuivende plissé in het frame die wederom in grijs of zwart gaas te leveren is. Door de geringe afmetingen nemen deze horren weinig plaats in beslag en zijn zeer gemakkelijk te monteren.

Sinax Europe levert snel en tegen concurrerende prijzen. U als dealer heeft de mogelijkheid om een gezonde marge te halen op onze producten.

Europa
Sinax Europe levert in beginsel aan Nederland en België maar heeft als streven om geheel West-Europa te bedienen.

bestaat sinds medio 2018 en heeft als streven om de zeer hoogwaardige en vernieuwende producten van Sinax Europe te verdelen over West-Europa.
Onze missie
Wij streven naar volle tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten, dit staat bij ons hoog in het vaandel. Ook willen we onze kennis en ervaring zo efficiënt mogelijk benutten om onze producten en service van de hoogste standaard te laten zijn.
Onze visie
Om onze leidende positie in de productie en verkoop van insectenwering te behouden, geven we met onze Sinax producten onze afnemers het volste vertrouwen en gaan we, waar nodig, ons versterken tot één van de meest gevraagde merken in de wereld.
Onze waarden
Betrouwbaarheid, oplossingsgericht, creatief, innovatief en ondernemend.

Contact met ons

Adres

  • Sinax Europe B.V.

  • Molenstraat 14A 4033 AV
    Lienden / NEDERLAND

  • +31‭ (0) 88 008 17 00

  • Ma – Vrij : 9.00-12:00 /13:30-17.00
    Za : Op afspraak
    Zo : Gesloten

Zend ons een bericht